Loading...

Koronavirüs (COVID-19) Önlemlerimiz

Hammadde temininden satışa kadar bütün faaliyetlerimizi  ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi  çerçevesinde  gerçekleştirmekteyiz. Dünyada yaşanan  virüs salgını nedeni ile  Üretim ve satış birimlerinde ( Cafe, Market, Carrefour Reyon) alınan önlemler aşağıdaki gibidir. 

 

ÜRETİM BİRİMLERİNDE;

  1. Tesis girişlerine girişlerine el dezenfektanları konuldu ve hem girerken hem çıkarken ellerin dezenfektan ile iyice temizlenmesi için uyarıcı levhalar asıldı.
  2. Üretim alanları girişinde ve alanlarda var olan dezenfektan aparatları çoğaltılarak personelin daha sık kullanması için eğitim ve uyarılarda bulunuldu.
  3. Maske kullanımı zorunluydu tekrardan uyarılar yapıldı.
  4. Üretimden önce ve iş geçişlerinde bütün yüzeyler dezenfektanlar ile temizlenerek üretime başlanıyor.
  5. En ufak üst solunum yolu rahatsızlığı belirtisi gösteren  personeller hastanelere yönlendirilerek iyileşene kadar birimlere gelmemeleri için izin veriliyor.
  6. Bunların yanında yeni çıkabilecek önlemler Kalite Birimimiz tarafından yakından takip ediliyor

 

SATIŞ BİRİMLERİNDE;

  1. Diversey şirketi bütün birimlere pazartesi gününden itibaren ilave dezenfeksiyon aparatı takarak personellerin daha sık olarak ellerini dezenfekte etmesini sağlayacak
  2. Temizlik ve dezenfeksiyon kimyasallarının kullanımı ile ilgili eğitimler verilecek
  3. Hazırlık yapılan bütün yüzeyler dezenfektan ile temizlenecek
  4. Bütün personel koruyucu kişisel malzemelerini ful takılı olarak hizmet verecek (maske, bone, steril eldiven vs.)
  5. Bilgilendirici ve uyarıcı posterler bastırılarak birimlerdeki görülebilir yerlere asılacak
  6. Kalite birimi yarından itibaren birimlerde denetlemelere başlayacak
  7. Tek kullanımlık baharatlara geçilecek, açıkta herhangi bir gıda ve yemek sırasında kullanılacak demirbaş bırakılmayacak, bütün ekipmanlar dezenfeksiyondan sonra streç film ile sarılarak hizmet saatine kadar beklenecek

 

Saygılarımızla