ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi çerçevesine uygun koşullarda ve gerekli kalite kontrolleri yapılarak
SAĞLIKLI VE LEZZETLİ ÜRÜNLER ÜRETMEYİ,
Müşterilerimize sağlıklı ürünü ve kaliteli hizmeti sunarken
İLKELİ AÇIK DÜRÜST ÇALIŞMA ANLAYIŞIMIZDAN ÖDÜN VERMEMEYİ,
Çözüm odaklı dinamik organizasyon yapısı ile müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına hızlı cevap vererek
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SÜREKLİ KILMAYI,
Kaliteli ve güvenli üretimi ilke edinen güvenilir uygun tedarikçi firmalarla anlaşmalar yaparak
HAMMADDE KALİTESİNİ YÜKSEK TUTMAYI,
Gıda kayıplarının, israfının azaltılmasına yönelik önlemler almayı
Çalışanlarımızın kişisel becerilerini ve kalite kültürünü daha üst düzeylere taşımak için eğitimler düzenleyip toplam kaliteye daha etkin katılımlarını sağlayarak
EKİP OLMA RUHUNU GELİŞTİRMEYİ,
Değişen piyasa koşulları ve ihtiyaçlar doğrultusunda sektörü takip ederek gıda güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini
SÜREKLİ İYİLEŞTİRMEYİ VE GELİŞİMİNİ SAĞLAMAYI,
TÜM FAALİYETLERİMİZİ YASAL MEVZUATA, ULUSAL VE ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN OLARAK YAPMAYI
taahhüt etmektedir.